Referenties

REFERENTIES

Onze klanten aan het woord

Wij behandelen alle gegevens van onze klanten strikt vertrouwelijk. Dit is de reden waardoor wij normaal gesproken de namen van onze klanten niet publiceren.

Hieronder leest u reacties van sommige Nederlandse en Belgische klanten van ons die het toch niet erg vonden om hun positieve ervaring te delen. Dit zijn de Google reviews van ons bedrijf, ook op Google te vinden (zoek in Google naar “drs recovery woerden” voor de laatste reviews van onze klanten) :

Mijn externe harde schijf met o.a. dierbare foto's was gestoten en niet meer te benaderen. Op basis van beoordelingen van klanten op internet Emil gebeld. Hij stelde gerust en gaf vertrouwen en goede uitleg en begeleiding tijdens proces. Alle benodigde data hersteld! Zeker niet te duur en een fijn en betrouwbaar adres. Van harte aan te bevelen!

21-01-2023, Pauline Smulders

DRS Recovery perfectly recovered the data on the micro SD card I provided. Many thanks! It involved a micro SD card I use for the GoPro Hero 9 action camera. That suddenly gave an error message that the card could not be read and reformat of the card was needed. Same when I put the micro SD card in my laptop. I provided the micro SD card to DRS Recovery and they recovered all the valuable movies that were on there. Recommended, and good responsive communication during the process!

22-11-2022, Edwin Kaptein

1TB harde externe schijf was niet meer te gebruiken. Er stonden veel belangrijke bedrijfsgegevens op, de back-up. DRS heeft er zorg voor gedragen en alles overgeplaatst naar een gloednieuwe 1TB schijf, we zijn niets verloren !! Complimenten daarvoor :)

02-11-2022, Klaas Vaak

Ondertussen al weer heel wat jaren klant bij DRS Recovery. Altijd goede ervaringen gehad met Emil, snelle reacties en opvolging. Prijs/kwaliteit is uitmuntend en kan DRS dan ook bij iedereen van harte aanbevelen.

10-10-2022, Samuel van Vliet

Mijn harde schijf met heel veel dierbare foto's was niet meer bruikbaar. Ander bedrijf was meer dan 3x zo duur. DRS Recovery heeft de data kunnen herstellen tegen een betaalbare prijs. Communicatie verliep vlot en goed. Ik ben zo blij dat ik alles terug heb! Ze doen precies wat beloofd wordt op de website. Ik kan het iedereen aanbevelen om van hun diensten gebruik te maken.

28-09-2022, Christa van Bakel

Mijn hdd harde schijf was gebroken en DRS Recovery heeft all data kunnen terug halen. De service was uitzonderlijk goed. De communicatie was snel en duidelijk. Daarnaast waren er meerdere opties om mijn data te ontvangen. Niks anders dan lof voor hun service. Heel erg bedankt voor alles.

02-09-2022, Ernest Bom

Prettige communicatie. Werkt volgens afspraak. Alle gegevens waaronder foto's met emotionele waarde terug. Prijs een stuk lager dan de lokale concurrentie. Hopelijk heb ik de service niet nog eens nodig, maar anders kom ik zeker terug.

15-08-2022, Abe Mara

Ik heb inmiddels twee schijven bij DRS aangeleverd en ben in beide gevallen zeer goed geholpen! De eerste schijf had ernstige schade aan de leeskop en het schijfoppervlak maar toch kon er 90% worden hersteld. Van de tweede schijf (met minder ernstige schade) zelfs 99% van de data! Uitstekende service en heldere, snelle communicatie. Dank!

22-07-2022, Thomas de Leeuw

A few days ago the SSD of my PC stopped working but thanks to DRS Recovery all the data were recovered and in really short time. Highly Recommended!

05-07-2022, Endrit Xhemali

Professioneel,betrouwbaar en betaalbaar. Al de bestanden zijn ge-recovered . Topper!

11-06-2022, Bert Boex

DRS Recovery is een top bedrijf dat mijn data voor 100% procent heeft kunnen terugkrijgen. Ik heb de service als persoonlijk, betrokken en adviserend ervaren. Ook vergeleken met andere recovery bedrijven is DRS een voordelige keuze in prijs met alle pluspunten die zij ernaast bieden. Helemaal tevreden!

22-05-2022, Wessel van Wijk

Mijn harde schijf met al mijn bedrijfsinformatie en persoonlijke foto's was gevallen en wilde niet meer connecten met mijn laptop. Lichtelijk bezorgd contact opgenomen met DRS, waar Emil me direct gerust stelde dat alles goed zou komen. En jawel, 100% van mijn data is hersteld en werd netjes op een nieuwe harde schijf teruggestuurd. Hele fijne service, goede uitleg en goede zorgen.

16-03-2022, Berdine de Gier

Dit was de tweede maal dat ik een recovery nodig had. Eerste keer was een lijdensweg en veel te dure factuur. Nu had ik DRS RECOVERY aanbevolen gekregen. En het resultaat is meer dan tevreden. Zeer snelle en goede service. Transparante prijzen en niet duur. Ik kan hen ten zeerste aanbevelen bij dataherstel.

28-02-2022, Bart Vandriessche

Foto's en filmpjes van onze kleinkinderen gingen verloren bij het crashen van twee externe harde schijven. Voor ons een kleine ramp! Maar Emil van DRS Recovery heeft ze allemaal weer tevoorschijn getoverd. Wat zijn we content met het resultaat en met de uitstekende communicatie met Emil!

15-02-2022, Tom Janssen

Mijn harde schijf was gevallen en gecrasht, deze dus opgestuurd naar DRS en zij gingen ermee aan de slag. Na 3 weken te horen gekregen dat ze alles hadden kunnen herstellen, wat heel fijn nieuws is om te horen! Ik vond het erg fijn dat het van te voren duidelijk was hoeveel het mij ging kosten. Ik hoop niet dat het nodig is, maar mocht het nog een keer voorkomen dan kom ik hier zeker terug!

05-01-2022, Larisse Braat

Dat was echt schrikken; mijn externe harde schijf gecrasht! Alle dierbare foto's /data weg. De lokale computerzaak kon het niet oplossen. Maar daar wel een geweldige tip ontvangen; probeer het bij DRS Recovery in Woerden. No cure, no pay principe! Een gouden tip want al mijn dierbare foto's /data binnen 2-3 weken keurig terug. Bedankt Emil voor de goede communicatie (ook vooraf), de klantvriendelijkheid en de snelheid waarmee mijn data weer boven water is!

18-12-2021, Arthur Paulides

Ik schrijf slechts zéér zelden een review, maar deze positieve ervaring kon ik niet zo maar laten voorbij gaan : Prima, persoonlijke service tegen een betaalbare prijs. Als particulier was de tijd niet het belangrijkste doel, wel de recuperatie van de verloren data. Het ganse proces door, regelmatige en correcte feedback gekregen. Volledige recuperatie van de data. (Het defect zat in de kop van de HDD en niet op de schijven zelf) Correcte afhandeling tegen een zeer correcte prijs én in het Nederlands! Nogmaals hartelijk dank !!!

10-12-2021, Ivo Willems, België

Als ICT-er geen recente backup maken is een doodzonde. Toch overkwam mij dit enkele jaren geleden. Mijn laptop bleef hangen en ik heb deze uit en weer aan gezet. Vervolgens startte mijn systeem niet meer op. Laptop naar een computerwinkel gebracht ter reparatie. Dat bleek niet mogelijk; de harddisk was onbruikbaar. Ik heb deze laten vervangen door een SSD, maar vroeg wel de disk terug. Gelukkig maar, want een project waar ik aan werkte dat was stopgezet, werd dit jaar weer nieuw leven ingeblazen. Probleem was wel dat ik niet de laatste versie had van de software die ik hiervoor had ontwikkeld. aangezien ik de defecte harddisk nog had, ben ik gaan googelen naar de beschikbare opties om te bekijken of de data op de disk toch nog terug te halen viel. Op basis van enkele heel goede beoordelingen van tevreden klanten, kwam ik uit op DRS Recovery in Woerden. Ik heb de disk persoonlijk langsgebracht en na ongeveer een week had ik mijn verloren gewaande data weer terug. Werkelijk perfecte service van analyse van het probleem (kapotte leeskop) tot en met de aflevering van de data. Snelle responsetijden en veel expertise. Daarnaast zijn de kosten ook nog eens een derde van wat ze elders berekenen! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. DRS Recovery is echt een aanrader voor iedereen die problemen heeft met defecte opslagmedia. Geen poeha, maar technische know-how, heel toegangkelijk en een goede prijs!

15.-11-2021, Lucien Ceder

Hele inhoud van een kapotte HD vlot en goed gerecupereerd. Vriendelijke uitleg erbij. Goedkoper dan andere opties voor kwalitatief werk.

22-10-2021, Sil Decraene, België

I am a returning customer of DRS Recovery. Happier and happier every time. Pros: Correctness & Professionalism Cons: None I happily recommend as your one stop shop data recovery solution.

13-10-2021, Arben Murtaj, Albania

I had previous awful experiences with OTHER data recovery services. DRS Recovery was great: they are very fast and offer an honest service for an honest price!

28-09-2021, Sebastian Gafencu, Italy

De heer Hristov is een professionele meedenkende man. Alles ging perfect en alle gegevens van mijn kapotte harde schijf zijn op een nieuwe harde schijf gezet. Echt veel goedkoper dan de dure opties van de concurrenten.

11-08-2021, Leon Willink

A few weeks ago the HDD stopped working but thanks to Drs Recovery all the data were recorded and in really short time. Highly Recommended !!!

18-07-2021, Besmir Sula, Albania

The HDD of my laptop was damaged and DRS Recovery managed to recover the data in a very fast time I am very satisfied with their professional service Highly recommended !!!

14-07-2021, Fantanel Lamaj, Albania

It's not the first time that we work with Drs Recovery and we always find in them an Excellent Partner . The last time , few days ago, we had a major HDD Failure and despite the low chance of Data Recovery they managed to recover 100% of the Data. Highly Recommended !!!!!!!!!

05-06-2021, Lorenc Simoni, Albania

Mijn computer (een Apple) deed het niet meer, op mijn harde schijf belangrijke informatie. Niemand kon me helpen om de harde schijf te lezen tot ik via via bij dit bedrijf terecht kwam. Alles is hersteld, ben u zeer dankbaar voor de snelle hulp en deskundigheid. Raad iedereen aan van dit bedrijf gebruik te maken.

12-3-2021, Ingrid Niekerk

Wij zijn echt heel blij! Onze kapotte harde schijf is door Emil 100% uitgelezen en weer tevoorschijn gehaald. En dat, nadat in Nederland voor €900,- geen enkele garantie werd gegeven. Hier was het no cure no pay voor 1/3e van de prijs. En dan de communicatie, vlekkeloos. En de nazorg. Geweldig!

21-12-2020, Henk Kruidenier, Elst

Zeer tevreden. Ik heb 4 december mijn kapotte schijf naar Bulgarije gestuurd. Vandaag 16 december staat de 40 gigabyte aan gegevens weer volledig op mijn nieuwe computer. Emil begeleid je stap voor stap in het proces. De kosten waren ongeveer 30% van wat "concurrenten" rekenen. In mijn geval 300 euro exclusief BTW. Dit zou 250 euro zijn, als ik wat minder data had gehad of had willen hebben.

16-12-2020, Ido van der Gragt, Joint Activities LLP, Alkmaar

Data werd door een ander bedrijf als verloren beschouwd. Foto's van de geboorte en belangrijke documenten . Door een kennis op DRS Recovery gewezen. Uitstekende communicatie en ze hebben het voor elkaar gehad om alle data terug te halen.

24-11-2020, Said Bouallala

Ik wil even laten weten dat ik onzettend tevreden ben over jullie geleverd werk. In het bijzonder Emil, hij heeft mij zeer goed begeleid om mijn bestanden weer op mijn computer te krijgen. Namens Popkoor Nice An’Loose heel hartelijk bedankt.

16-11-2020, Henk Meijer

Een harde schijf met 20 jaar muziek verzamelen en al onze foto's werkte ineens niet meer. Via Tweakers werd ik gewezen op DRS Recovery. De communicatie was snel en duidelijk. De prijs en service uitstekend! Binnen een week had ik al mijn foto's en muziek weer terug. Ik zal zeker niet schromen bij een toekomstig data-probleem ze opnieuw in te schakelen. Een aanrader!

04-10-2020, Frank Kwebeman

Erg tevreden over het resultaat (hardwarematig defecte harde schijf), gezien vrijwel alle data hersteld is. Door de vlotte, ook telefonische, communicatie, scherpe prijs ivt alternatieven en goed resultaat, beveel ik DRS zeker aan.

02-09-2020, Jacco Van De Pol

Nadat we eerst onze harde schijf naar Data Recovery Nederland hadden opgestuurd, uiteindelijk toch gekozen voor DRS in Bulgarije. Bij DRN moesten we ruim €900 betalen en was het onzeker of ze wat voor ons zouden kunnen betekenen. Toen heb ik contact gezocht met Emil en vervolgens de harde schijf naar hem opgestuurd. Binnen 10 dagen was de schijf in Bulgarije en hadden we al bericht van Emil dat 98% hersteld was! De 2% die niet hersteld kon worden, bestaat uit een paar filmpjes waar nu een stukje niet soepel van loopt maar ook die kan ik nog gewoon kijken. In totaal was ik nu €410 kwijt, dat scheelt dus meer dan de helft met DRN!!! En het zou eigenlijk nog goedkoper zijn maar omdat DRN bij zijn onderzoek de fabriekszegel had verbroken, kwam er nu €50 bij. Dus eigenlijk bijna 3 keer zo goedkoop! Emil heeft me tijdens het proces steeds via de mail op de hoogte gehouden en zelfs nog persoonlijk gebeld om te zeggen dat de nieuwe harde schijf op de bus ging in Bulgarije. Binnen 3 weken was alles geregeld; opsturen, herstellen en terugsturen. Kortom, ik kan DRS Recovery en Emil bij iedereen aanraden! Zowel qua resultaat als service! Topbedrijf!

25-08-2020, Marjolein Kok

Ik was een beetje onzeker over het feit dat mijn harde schijf opgestuurd moest worden naar Bulgarije. Maar omdat Emil een snel en duidelijk email/telefoon contact gaf en daarin duidelijkheid en zekerheid gaf over de verzending het toch aangedurfd! Bij elke stap kreeg ik van Emil een bericht, super fijn want dit gaf mij als klant echt het vertrouwen de beste gekozen te hebben! Na ongeveer een week (ondanks corona tijd) was mijn schijf aangekomen in Bulgarije en al 2 dagen later kreeg ik bericht dat 99 procent van mijn data onbeschadigd hersteld was! Maar 1 procent had het niet gered, maar zelfs daar zaten nog fotos bij die toch nog enigszins bruikbaar zijn. (al de beschadigde fotos zijn ook netjes terug aangeleverd) Ik had 3 opties, mijn data kosteloos downloaden, voor een klein bedrag mijn fotos oplaten sturen op een usb stick of mijn data op laten sturen op een nieuwe externe schijf! (in overleg welke dit mog worden) De prijs kwaliteit is perfect. Fotos zijn best een emotie dingetje en ik denk dat recovery bedrijven hier best een beetje op in spelen met hun prijs. Emil bied zeer nette en voor de particulier goed betaalbare prijzen voor het stukje emotie wat hij je terug geeft! Ik zou zeker niet meer twijfelen en je data met een gerust hart naar Emil toesturen!

11-07-2020, Marian Munters

Niet wetende dat een externe harde schijf een beperkt levensduur heeft was ik bijna al onze foto's vanaf 2004 tot heden kwijt. Gelukkig heeft een goede vriend een beetje onderzoek gedaan op internet en kwamen we uit op DRS Recovery. Een schot in de roos! Nadat ik eerst telefonisch contact had opgenomen met Emil Hristov heb ik de slecht werkende HD per aangetekende post verstuurd. Een dag later ontving ik de bevestiging dat de HD was ontvangen en de volgende dag de mededeling dat de gegevens op de HD konden worden gered inclusief een prijsopgave. Twee werkdagen later ontving ik alle foto's op een USB stick retour. Kortom een correct en kordaat service!

14-06-2020, Martin Preuss, Amsterdam

Zeer goede en snelle service bij dit bedrijf. Ze zijn ook zeer duidelijk rond welk bedrag je gaat zitten voor een recovery. En dit bedrijf blaast de concurrentie eigenlijk omver wat betreft prijs en duurtijd voor een recovery te doen. Mijn harde schijf was gecrasht met al onze foto's van ons kindjes vanaf hun geboorte. En onze trouwfilm stond hierop. Dus dit had voor ons veel emotionele waarde. Dacht dat ik mijn gegevens voor altijd kwijt was maar dankzij Emil Hristov heb ik alles terug en dit aan een prijs die tenminste betaalbaar is. Nogmaals bedankt.

18-05-2020, Kurt Swysen, België

Oude harde schijf was gevallen en onbruikbaar; lag al een tijd te verstoffen in de bureaula. Veel foto's en filmpjes van de kinderen kwijt. Data recovery bleek een erg prijzige aangelegenheid. Kwam in aanraking met de Bulgaarse specialist Emil die vanuit zijn thuisland voor een betaalbare prijs veel westerlingen hun data terug bezorgde. Tegenwoordig heeft hij zijn zaak gevestigd in Arnhem. Ik heb hem gebeld en na overleg mijn harde schijf afgegeven. Emil praat uitstekend Nederlands. Na bestudering van de schijf gaf hij aan dat de kans dat hij veel data zou kunnen terugvinden heel klein was. Het was een oude en zwaar beschadigde harde schijf. Hij heeft de schijf nauwkeurig onderzocht en bleek uiteindelijk in staat 80% intact te recoveren. De overige 20% heeft hij eveneens hersteld, maar met foutjes en kleine gebreken. Ik heb Emil een USB stick gegeven en daar heeft hij alle data op overgezet. Ik heb de geschiedenis van ons gezin weer terug en ben Emil erg dankbaar. Deze operatie zou me waarschijnlijk meer dan 1000 euro hebben gekost bij ieder ander bedrijf. Emil doet het voor de helft. Bovendien is hij zeer klantvriendelijk, toegewijd en vakkundig. Niets dan lof en zeker een aanrader!

24-04-2020, W. Koene, Nijmegen

When my external hard drive fell on the floor and was not detected by my computer, I got in panic. The prices for data recovery on internet are so high. The relief came when I found DSR Recovery. The whole procedure went very smoothly - I have sent my hdd to Emil and directly got a phone call with info about further steps. The diagnose came quickly and price indication and also final price was competitive comparing to other recovery companies. The most important - all my data have been recovered and as added value I got very good and quick communication, additional tips and advises and very positive customer approach. I just felt taken care of. I would dare to say that Emil brings only good news. Good job!

08-04-2020, Maja van Iersel

Mijn hardeschijf werd niet meer herkend door mijn computer waardoor ik al mijn foto’s kwijt was. Gelukkig heeft Emil ze allemaal terug kunnen halen en de data op mijn nieuwe harde schijf kunnen zetten. Dit allemaal voor een relatief lage prijs als je hem vergelijkt met andere data recovery bedrijven! Goede service, heldere communicatie en alles heeft in goed overleg plaats gevonden. Ik zal hem aan iedereen aanbevelen! Bedankt Emil!

20-03-2020, Kirsten Spruijt

Heel goed geholpen, na mijn vraag via de email gebeld over meer details, duidelijke uitleg over opties/mogelijkheden, risico's en kosten. Daarna HDD opgestuurd en gelukkig kon de data nog erafgehaald worden. Ook bij retour sturen van data diverse malen overleg en worden goede opties aangegeven. Enorm vriendelijk, behulpzaam en ( dit is mijn 3e keer dat ik een HDD laat recoveren hier ) technisch ook goed voor elkaar. En dat voor deze prijzen, echt top! Aanrader!

05-03-2020, Peter Schilt

Schijf met al mijn foto's werkte niet meer. Opgestuurd en binnen een paar dagen reactie en alle data weer op een nieuwe schijf beschikbaar. Na een goede week kon ik alles weer thuis bekijken. Snelle adequate afhandeling van mijn probleem. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Ik heb ook andere partijen benaderd en die hielden er andere tarieven op na.

10-02-2020, Stefan Spekreijse

Mijn harde schijf van 1TB heb ik laten repareren door DRS Recovery, waarop 15 jaar aan fotos en video stonden. Dat ging heel snel en klantgericht. Bij zowel het mailen als bellen kreeg ik direct antwoord. Ook de recovery ging snel en ik heb alle data nu terug.

17-01-2020, Angelique M., Arnhem

"Mijn 1 jarige dochter mepte laatst een externe harde schijf van tafel, met als gevolg dat deze kapot was. Aangezien ik filmmaker, fotograaf ben stond hier belangrijke en unieke data op. Ook privé foto’s en filmpjes van mijn gezin die van onschatbare emotionele waarde zijn. Ik werd door een vriend gewezen op DRS als goede en goedkope partij. Naast dat alle data recovered is, ben ik ook blij met de manier waarop Emil Hristov mij op de hoogte hield van alle vorderingen. Altijd uiterst vriendelijk en bereid te helpen. DRS scoort wat mij betreft op zowel kwaliteit, service en prijs een hele dikke voldoende!"

09-09-2019, Jimmy Fock

"Mijn externe HD was defect geraakt vanwege een verkeerde voeding. Na verschillende bedrijven benaderd te hebben, bleek DRS Recovery verreweg de goedkoopste. Communicatie vlot en adequaat. Alle data van mijn HD kon gerecoverd worden. Kortom, ik kan DRS Recovery van harte aanbevelen."

26-08-2019, Arjan S., Bennekom

"Onlangs liet ik mijn harde schijf vallen waardoor de schijf alleen nog wat vreemd geluid produceerde en niet meer herkend werd door de laptop. Lichte paniek, want alle foto's en filmpjes van mijn kinderen stonden daar op en ik had geen back-up. Na rondvraag bij diverse mensen kreeg ik tips om het bij een data recovery bedrijf te proberen. De prijzen die Nederlandse bedrijven vragen zijn nogal hoog, dus ik ging op zoek naar een alternatief. DRS Recovery werd een paar keer getipt in (oude) topics die ik online vond. Op de website stonden ook een paar referenties en uiteindelijk heb ik Emil een e-mail gestuurd. Ik kreeg binnen 24 uur al reactie terug. Na zijn antwoorden op mijn vragen had ik vertrouwen in DRS Recovery. Ik heb mijn harde schijf maandagavond via DHL verstuurd, woensdagmiddag was het bij Emil en vrijdag kreeg ik het bericht dat alles gered kon worden. Die dag nog heb ik betaald en dat weekend kon ik al mijn foto's en filmpjes weer downloaden. Emil is iemand met verstand van zaken, reageert snel op je vragen en werkt lekker snel. Heel fijn! "

01-03-2019, D. van Driel, Doesburg

Deze zomer maakte ik de reis van mijn dromen: 3 weken rond trekken in West-Amerika. Ik droomde er al jaren van. En het werd ook een reis om U tegen te reizen. Thuis had ik mijn foto’s ingeladen in mijn computer maar stelde de back-up steevast uit. Tot op het moment dat ik wil back-uppen en dat mijn externe harde schijf uit mijn handen floept en keihard op de grond terecht kwam. Daarna kwam er alleen maar een klikkend geluid uit maar de schijf laadde niet meer in. Ik was in zak en as. In België snelde ik naar een computerlabo, maar ze konden me niet helpen. De schijf was kapot en dus voor de vuilbak. Mijn schoonbroer vertelde me over DRS en ik waagde mijn kans. Ik stuurde mijn kapotte schijf op en binnen de kortste keren kreeg ik bericht van Emil dat hij mijn foto’s had kunnen redden. Met zijn magie kon hij al mijn bestanden op mijn schijf terug vinden, terwijl me 2 weken daarvoor was gezegd dat mijn schijf voor de schroothoop was. Ik was in de zevende hemel! Een prachtige service, super vriendelijke en gedienstige man. Geen vraag te veel, geen mail die hij niet beantwoordde - God weet dat ik er veel heb gestuurd, ik ben nu eenmaal blond en totaal geen computer genie :-) Waag je kans, een kapotte schijf of computer is toch niets meer waard en hier brengt die man ze weer tot leven. Dus doen!"

02-12-2018, E.S., België

"Wat een fijne communicatie en vlotte service. DRS Recovery, ik ben meer dan tevreden! Mijn externe HD-schijf kon bij de winkel niet meer worden gerepareerd, en toen kort nadien ook mijn computer crashte, dacht ik mijn bestanden en foto's van de afgelopen jaren nooit meer te kunnen bemachtigen. Maar niets was minder waar: door de uitstekende service van DRS werd het probleem verholpen en werd ik keurig in de gelegenheid gesteld om mijn bestanden weer veilig te herstellen. En dat binnen een week en voor een schappelijke prijs, aanzienlijk minder dan dat ik bij andere bedrijven in Nederland zou zijn kwijt geweest. Een dikke pluim voor jullie vakwerk."

18-09-2018, J. Pauw, Tilburg

"In 1 woord: topservice! Mijn 1 TB harde schijf was op geen enkele manier meer te benaderen. Een gespecialiseerd bedrijf in NL kwam er ook niet uit. Vanwege de te verwachten hoge kosten en de kleine kans op resultaat heb ik de schijf naar DRS gestuurd. Vanaf het eerste contact is er bij elke volgende stap persoonlijk contact gehouden door DRS. De leeskop van de schijf bleek defect. DRS heeft deze kunnen vervangen en heeft alle data kunnen achterhalen. In overleg is deze op een nieuwe schijf gezet en naar mij gestuurd. Betrouwbaar adres met topservice en persoonlijk contact tegen correcte prijzen. Ik kan niet anders dan ze aanbevelen!"

22-06-2018, J. Kreuger, Muiderberg

"Tijdens een presentatie heb ik de (privé)laptop van een collega laten vallen. Helaas de harde schijf kapot met daarop belangrijke documenten en foto’s (net de pech dat hier geen back-up van was). Gekeken voor datarecovery in Nederland en sloeg stijl achterover van de prijzen die gevraagd werden. Zeker omdat ik hiervoor niet verzekerd was, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Via Tweakers kwam ik uit bij DRS Recovery uit die een stuk vriendelijkere prijs vroeg. Na ontvangst van de schijf kreeg ik al binnen 24uur netjes een mailtje dat de bestanden gerecoverd konden worden. Mijn collega en ik als een kind zo blij (natuurlijk erg vervelend voor beide partijen als dit je overkomt). Na wat communicatie over en weer via de mail, afgesproken welke bestanden we uiteindelijk wilde hebben. Daaropvolgend netjes een download link gekregen met een duidelijke instructie. Bestanden staan nu veilig in een cloud zodat het in ieder geval niet nog een keer kan gebeuren. Al met al ben ik zéér tevreden met de snelheid, communicatie en zeker met de prijs. DRS Recovery is absoluut een aanrader!!"

15-07-2018, A. Kloosterman, Utrecht

"Nadat eerst mijn laptop er de brui aan had gegeven ging in dezelfde week mijn externe harde schijf ook nog eens kapot. Na het opblazen van deze harde schijf door kortsluiting in de voeding, was ik mijn volledige administratie van het voetbal en heel veel muziek- en fotomateriaal kwijt! Toen de plaatselijke computerzaak bij het terughalen van de data wist te melden dat dit niet was gelukt omdat er rook uit de harde schijf kwam dacht ik dat het gebeurd was met de pret en dat ik alles kwijt was! Maar niets was minder waar. Een tijdje terug had een collega van mij ook eens iets soort gelijks gehad en via hem kwam ik bij DRS Recovery uit. Eerst wat informatie gevraagd. Alles werd gedaan op basis van "No cure, No pay". Geen risico dus. Na de schijf te hebben opgestuurd kreeg ik na een aantal dagen het goede bericht dat alle data kon worden terug gehaald. De afgesproken prijs hiervoor werd bepaald en het geld werd overgemaakt. Hierna is de data klaar gezet en heb ik zonder problemen de data kunnen downloaden en inmiddels kan ik alles weer gebruiken! Uitstekende communicatie met goede terugkoppeling waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen, een zeer goede service en waar voor je geld!! Top gedaan mannen!!"

Eelke Dotinga, Waterpoort Boys Voetbalvereniging, Sneek

"Acht jaar geleden zette ik mijn oude PC in de kast omdat ik op reis ging. Nooit aan gedacht om een back-up te maken en wat dan nog; ik had de harde schijf toch nog? Na terugkomst wilde ik toch eens kijken wat er ook alweer op stond. Vooral de foto's uit mijn studietijd wilde ik terug. Maar helaas, tot mijn verbazing bleek de schijf nu niet meer toegankelijk. Ik bewaarde hem maar deed er verder niks aan, vooral omdat ik wist dat een recovery duur is of kan zijn. Eind vorig jaar werd ik toch nieuwsgierig en ging op onderzoek naar de mogelijkheden. Na enig zoeken kwam ik uit bij DRS Recovery. Het bleek hier niet te gaan om een universitair geschoolde pc-kenner maar om een zeer gekwalificeerde Data-Recovery-Service. Ik heb mijn schijf laten onderzoeken door een ander bedrijf in Nederland en daarna, toen ik hun prijs hoorde, de 'gok' genomen om voor DRS Recovery te gaan. Ik ben zeer correct, geholpen door dit bedrijf. Mijn harde schijf bleek van een oudere 'familie' te zijn waarvoor een moeilijk te vinden onderdeel gezocht moest worden. De kosten hiervoor waren slechts € 15,-. Uiteraard werd mij eerst gevraagd of ik die weg wilde bewandelen. Wel gedaan en tot mijn vreugde kwam er na enige tijd het prachtige bericht dat ik al mijn data, de hele 80GB dus, kon downloaden van een beveiligde omgeving. Ook hoe dat moest werd perfect uitgelegd. Ik kan niet anders zeggen dan dat DRS Recovery een zeer vriendelijk, correct en bovenal gekwalificeerd bedrijf is waarbij uw data in goede handen is. Ik raad hun diensten zeker aan!"

17-04-2018, L. Petow, Den Haag

Mijn externe harde schijf gebruikte ik tegelijk zowel als backup als rechtstreeks werkvolume. Zo kon ik makkelijker switchen tussen verschillende computers die elk hun specifieke programma's hadden. Maar het openen van bestanden verliep steeds moeizamer. Nadat mijn oudste Apple de geest gaf, lukte het vaak niet meer om de externe harde schijf op te laden op mijn nieuwere Apple. Na verloop van tijd ging het helemaal niet meer. Ik vreesde dat ik meer dan tien jaar werk- en privébestanden kwijt was waaronder zeer kostbare data. Via Google stak ik mijn licht op bij een paar Belgische bedrijven. Het ene viel uit de boot voor de zeer dure prijs zonder verdere garantie voor het slagen van hun recovery. Het andere was niet vertrouwd met de Apple-omgeving. En nog een andere hanteerde wel het no cure, no pay-principe, maar was niet in staat de data te recupereren. Ondertussen kwam ik via positieve commentaren op een Nederlandse website terecht bij DRS Recovery. Ik heb daarna lang gewacht om mijn schijf effectief op te sturen. Een paar dagen later kreeg ik al een rapport dat aangaf dat er tot 90% gered kon worden. Na het nazenden van een nieuwe schijf bleek ik achteraf thuis nog wel met een leesprobleem te zitten. Maar ook hiervoor bood DRS een sluitende oplossing. Sindsdien beschik ik weer over al mijn data. Wat er zogezegd niet is gelukt bij het recoveren, heb ik nog niet nodig gehad. Dubbel geluk. In al die tijd werd ik prima en correct op de hoogte gebracht, steevast door dezelfde persoon die daardoor altijd perfect wist waarover hij het had voor mijn specifieke problemen. De service is een schoolvoorbeeld waar heel wat andere bedrijven lering uit zouden kunnen trekken. De prijs is niet zomaar concurrentieel, bij mijn weten blaast het alle concurrentie weg. DRS heeft zich als een uiterst professionele partner gepresenteerd. Zelf hoop ik er natuurlijk niet meer mee te maken te hebben, maar gelijk wie die voortaan met eenzelfde probleem zit opgezadeld kan ik zonder de minste twijfel doorverwijzen naar het bedrijf dat meer dan tien jaar van mijn documenten heeft gered."

David Steenhuyse, hoofdredacteur De Stripspeciaalzaak, Beernem, België

"Een verfrissende ervaring. Defecte schijf opgestuurd, deed niets meer. Er bleek een donor schijf nodig te zijn. Na akkoord hiervoor vlot alle data terug en direct beschikbaar via ftp. Duidelijke communicatie via mail. Bedankt voor de prima service DRS Recovery!"

Wierd Snieder, Yowitec BV, Lelystad

"Bij het importeren van fotobestanden in mijn computer ging het giga fout. De harde schijf gaf geen krimp meer en wat ik ook probeerde, de schijf was niet meer tot actie te bewegen. Paniek want op deze schijf stonden honderden foto's die ik absoluut niet wilde missen! Als hobby fotograaf maak ik redelijk veel foto's. Van een groot deel van de foto's was een backup, maar van een (toch ook wel groot) aantal ook niet. Zoals zo vaak blijft dat er wel eens bij. Via mijn computerhandel werd ik op DRS Recovery geattendeerd. Op mijn mail werd zeer snel gereageerd net als het vervolgtraject. Helder, duidelijk en zonder poespas. Er werd netjes gemeld dat de harde schijf gearriveerd was en dat binnen enkele dagen weer contact met mij zou worden opgenomen. Dit gebeurde en binnen enkele dagen kon ik beginnen met het downloaden (mijn keuze om de bestanden te ontvangen) van de fotobestanden. Zeer correct beveiligd met gebruikersnaam en wachtwoord. Ik ben superblij mijn bestanden weer terug te hebben kunnen krijgen en kan deze correcte werkwijze van DRS Recovery bij een ieder van harte aanbevelen!"

Henk van der Brug, Ysbrechtum

"Snelle service, goede prijs, alle data kregen we netjes toegestuurd."

Wilbert Duyvesteyn, West8 Urban Design, Rotterdam

"Wij zijn zeer content over het geleverde werk en de snelheid daarvan. Onze dank hier voor."

Optiek Janssen, Geleen

"Door het vallen van onze externe harddisk met al onze vakantiefoto's wou deze niet meer opstarten. Na wat rond te vragen bij bedrijven in België kwam ik tot de vaststelling dat dit een dure grap zou worden. Toen ben ik terecht gekomen op de website van DRS Recovery. Ik had direct vertrouwen in dit bedrijf. Van zodra ik een mail stuurde met enkele vragen kreeg ik direct antwoord. De communicatie liep perfect. De data werd via een FTP server terug ter beschikking gesteld. Aarzel niet om met dit bedrijf in zee te gaan :-)"

Wim Burm, Zele, België

"Onze prive computer was ineens kapot, natuurlijk kort nadat wij al onze vakantie foto's erop hadden geplaatst. De hard disk bleek kapot. De IT afdeling van mijn man's werk kon geen oplossing bieden, ook een bevriendde computerwizz niet. Toen ben ik gaan zoeken op het internet en kwam bij DRS Recovery uit. Keurig werd ik per email te woord gestaan, over de gang van zaken, de kosten en de termijn waarbinnen ik geholpen zou kunnen worden. De hard disk opgestuurd en daarna was snel duidelijk wat het euvel was, zodat ik de gehele inhoud van de harde schijf op keurige DVD's in een mapje thuis gestuurd kreeg. Ik kan niet anders zeggen dan dat DRS Recovery een prima service levert tegen uitstekende prijzen. U kunt gerust uw harddisk probleem bij hen voorleggen."

Mevr. D.E. Jager, Lelystad

"DRS Recovery is een uitstekend data recovery bedrijf. Communicatie verloopt soepel en de service is sterk. Voor de kwaliteit van de service bij DRS Recovery moet je bij de gemiddelde data recovery company zeker het dubbele betalen. En DRS Recovery bewijst dat ze geen amateurs zijn. Ik ben dus enorm te spreken over het bedrijf. Maar vorm je eigen mening en neem een kijkje op de site, waar alles glashelder staat uitgelegd. Kortom, een aanrader!"

Y. Kumar, Amstelveen

"Hartelijk dank voor de voortreffelijke en succesvolle service. U heeft alle gegevens op mijn beschadigde harddisk weer toegankelijk en bruikbaar weten te maken. En dat in zeer korte tijd en tegen een zeer scherpe prijs."

Nico Arkenbosch, Amsterdam

"DRS Recovery, enorm bedankt voor de service!! Nadat mijn USB harddisk gecrasht was en een zoektocht op het internet bij deze professionele organisatie terecht gekomen. Ben erg blij dat de data terug is, en dat volgens DRS Recovery, uit een van de moeilijkst te demonteren harddisks!! Over het verloop van het gehele traject alsmede de klantenafhandeling ben ik uitermate tevreden. Tot slot, de door jullie uitgekozen harddisk voor de recovery ziet er zeer stylish uit! Ik hoop jullie nooit meer nodig te hebben, maar als ik iets verneem dat het nodig mocht zijn om data terug te halen is DRS Recovery het eerste waar ik aan denk!! Een zeer goede prijs voor een uitstekende service!! Een van de sterke punten is het "NO-CURE,NO-PAY" principe. Zo bepaalt de klant de te nemen vervolgstappen. Kortom PERFECT!"

M. van Noordenne, Vianen

"Enige tijd geleden was mijn harde schijf ermee opgehouden. Er zijn diverse websites waar recovery services worden aangeboden, maar meestal kost het meer dan 750 EUR om de gegevens van de harde schijf terug te halen. Uiteindelijk ben ik bij DRS Recovery uitgekomen die voor aanzienlijk minder geld het overgrote deel van mijn bestanden heeft teruggehaald. De service was uitstekend en ik had boven verwachting snel mijn data weer in huis."

Bouke van den Berg, Amsterdam

"Toen door een gecrashte harde schijf een groot aantal onvervangbare foto's verdwenen waren, hebben we data recovery-bedrijven vergeleken en besloten gebruik te maken van DRS Recovery. Na telefonische uitleg werd de harde schijf verstuurd en na ruim een week kwam er per e-mail een melding over de te redden bestanden. Alle belangrijke zaken waren te redden en snel na overmaken van herstelkosten arriveerden per koerier onze verloren gewaande data. Conclusie: prima dienstverlening, gemakkelijk contact, je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. En zeer faire tarieven, ook niet onbelangrijk!"

Ron Hameleers, Venlo

"Oeps, ik had een probleem er kwam rook uit mijn computer. Gauw mijn harddisks uitgebouwd en in een andere PC gezet. Een harddisk deed niets, de andere begon te roken. Verdorie al mijn foto's en filmpjes van mijn gezin verloren. Dus bij Google harddisk recovery ingetikt en steil achterover geslagen van de prijzen die gevraagd worden. Via een forum bij de site van DRS Recovery uitgekomen. Mijn harddisks gingen aangetekend op transport en heb ik in mijn agenda gezet wanneer ze arriveren, zodat ik eens kon reageren of ze ontvangen zijn. Dit hoefde niet want dit werd per mail bevestigd door DRS Recovery. Verder ben ik een aantal malen op de hoogte gehouden via email wat de voortgang was en op het eind kreeg ik het bericht dat beide harddisks volledig gerecovered waren. Vervolgens gingen de DVD's op transport en kon ik via een beveiligde site al een gedeelte via internet binnenhalen. Ik kwam al vrij snel achter dat ik ook bestanden o.a. op het bureaublad had opgeslaan en ik hierom niet gevraagd had. Dit was geen probleem deze werden daags erna ook op de beveiligde site gezet. Vervolgens kwamen de DVD's per post aan, wat me hier het meest opviel was dat de DVD's voorzien van een net informatieve label verpakt waren in een keurig etui. Dit had ik niet verwacht, maar de verzending zag er perfect uit. Inderdaad waren alle bestanden zoals afgesproken aanwezig. Kortom ben ik blij dat ik gekozen heb voor DRS Recovery."

Paul Spaan, Goirle

"Ook ik werd dit jaar getroffen door de angst van iedereen met een pc: een harde schijf die niet meer te lezen was, Na wat googlen kwam ik DRS Recovery tegen, ik kon op het net niets vinden dat negatief was over dit bedrijf, de prijsstelling en het aanbod - je beslist zelf of je de doorgaat of niet- gaven de doorslag om de schijf op te sturen. Binnen een paar dagen een mailtje met opgave van de kosten en opgave van wat er te redden was. Betaald en snel de data weer in huis. Niet dan lof een aanrader!"

P.H. Oudt, Epe

"Ik twijfelde tussen enkele datarecovery bedrijven maar gezien de duidelijke informatie op de site en de aantrekkelijke prijs ben ik met DRS Recovery in zee gegaan. Alles is precies zo verlopen als vooraf aangegeven was, inclusief de ontvangstbevesting en tussenmelding. Ik heb snel al mijn gegevens terug gekregen voor de afgesproken prijs. Perfecte service!"

Ton V., De Bilt

"Na het opblazen van de harde schijf van mijn NAS door hier een verkeerde voeding aan te koppelen na een verhuizing, was ik mijn volledige administratie en fotoverzameling kwijt. Toen bleek dat ook de backup niet goed was, wilde ik in eertse instantie zelf aan het sleutelen geschrokken dat ik was van de offertes die ik ontving voor het herstellen van de data. Nadat ik op internet weinig succesverhalen tegenkwam van techneuten die het zelf hadden geprobeerd, toch maar doorgezocht en kwam ik uit bij DRS Recovery. Aan de hand van de professionele reacties die ik op mijn vragen kreeg, en het gunstige prijskaartje heb ik mijn schijf opgestuurd. Het hele proces heeft in mijn geval 2 maanden geduurd. 1 dec op de post en 27 januari weer terug. Bij die tijd inbegrepen zitten de feestdagen en het wachten op onderdelen voor de defecte schijf. Ik heb al mijn data terug en vond het de twee maanden wachten meer dan waard. Een extra compliment voor de uitstekende communicatie, hieraan kunnen veel bedrijven een voorbeeld nemen. Zeer goede service en zeker waar voor je geld!!"

Joost van der Kuijp, Diemen

"Als doorgewinterde pc-fanaat denk je dat je alle zaakjes goed voorelkaar heb wat betreft backups maken. Dit was bij mij ook altijd goed geregeld, totdat ik de externe schijf ging vervangen en de oude eerder had verkocht dan dat ik de nieuwe binnenkreeg. De backups moest dus verwijderd worden, want ik ga uiteraard geen schijf verkopen met data erop. Denk je die paar dagen zal er wel niks gebeuren maar dan maakte ik de grote blunder waar ik nooit van mezelf had verwacht. Nog voordat de externe schijf binnen was ging ik een interne schijf inbouwen. Zoekend in de pc spullen vond ik een modulair powerkabel die dezelfde connectoren had dan wat er in de pc zat, alleen de kleur was anders. Dus was gewoon compatible dacht ik. Na wat gerommel met de andere kabeltjes sloot ik alles aan en zette de pc aan. Een klein zoem hoorde ik tijdens het aanzetten en ruikte brandlucht. Al gauw kwam ik achter dat een van mijn harde schijven was doorgebrand en dit nogwel op een van mijn belangrijkste schijf waar ik zojuist de backup daarvan had gewist om de externe schijf op te sturen die via marktplaats was verkocht aan iemand. Ik nam al mijn schijven mee (allemaal dezelfde type) naar de computerzaak waar ik ze had aangeschaft en vroeg of zij de printplaat konden verwisselen. Ik had op internet gelezen dat dit vaak de schijf weer kon redden. Maar we hadden alles geprobeerd en de schijf bleef niks doen. Via tweakers heb ik om advies gevraagd, zelf had ik even gezocht naar recovery bedrijven om mijn kostbare fotos en filmpjes weer te redden wat op de kapotte schijf stond. Maar toen ik de prijzen hoorde/las schrok ik wel heel erg. Later riep iemand dat hij goede ervaringen had met DRS Recovery. Ik had maar een mail gestuurd en in de hoop dat zij wat goedkoper waren. Ik kreeg vrij snel reply van DRS Recovery. Het verhaal kort uitgelegd en de volgende dag had ik al besloten om de kapotte schijf met een donor schijf op te sturen . Wat bleek, de printplaat EN de mechanisme van de leeskoppen was doorgebrand bij mijn schijf wat zelden voorkomt. Ze hadden de reserve onderdelen van de meegestuurde donor schijf wel nodig. Het resultaat is dat alles was gerecoverd. Topservice van DRS Recovery, snel en duidelijke afspraken en uitleg, kortom een topbedrijf."

Wai Lam, Almere

"Ben heel blij met de diensten van DRS Recovery. Snelle en duidelijke beantwoording van vragen die je hebt. De data kon recovered worden tegen een redelijke prijs. Het downloaden vanaf de site werkt prima."

Magda Troost, Zevenbergen

Nadat ons zoontje externe harde schijf had laten vallen konden we niets meer openen… gevolg: foto’s van meer dan 9 jaar kwijt. Via mijn collega kwam ik bij DRS Recovery terecht. De harde schijf opgestuurd en zeer snel reactie gekregen. Op 4 % na werd alles gerecupereerd en dit tegen zeer schappelijke prijs! Ben zeer zeer tevreden over de afhandeling, snelle reactie, behulpzaamheid,… kan het zeker iedereen aanraden!! Bedankt voor de mooie herinneringen/foto’s te kunnen recupereren!"

Marijke Aegten, België

"Van het ene op het andere moment werd mijn externe harddisk, (portable) niet meer herkend. Het zag er voor mij niet ernstig uit, dus niet direct maatregelen genomen, het was tenslotte de back-up. Echter een maand later overkwam mijn andere externe schijf hetzelfde. Maar daarop stond ongeveer 450 gig aan foto’s, en nu had ik geen back-up meer. Op zoek gegaan naar een oplossing. Iedereen probeerde te helpen maar niemand kreeg het voor elkaar. Uiteindelijk opgestuurd naar een data recovery bedrijf maar als je die offertes ziet, dan weet je dat je een echt probleem hebt. Uiteindelijk na maanden kwam ik via een tip bij DRS Recovery. Degene die dit doorgaf had een probleem gehad met een kapot gevallen harddisk en had dankzij DRS Recovery alle data terug. Diezelfde dag heb ik contact opgenomen. Wat een verademing! Disk opgestuurd, en na korte tijd kreeg ik een lijst doorgestuurd waarop alle mappen stonden die nog goed waren en een lijst met een aantal foto’s die beschadigd waren, dat was ong. 1 %. En natuurlijk het kostenplaatje, dat viel mee en was gelukkig véél lager dan de eerdere offertes die ik had gekregen. Na akkoord en betaling was het snel geregeld en heb ik het pakje thuis ontvangen. De prijs, de snelheid en ook nog de tips die ik kreeg……, ik kan DRS Recovery alleen maar aanbevelen. Ik ben in ieder geval ongelooflijk blij dat ik m’n foto’s terug heb en dat voor een redelijke prijs!"

Anny Verest, Nuenen

"Geen seconde spijt! Na enkele jaren in het buitenland gewoond te hebben is mijn harde schijf eind 2013 helaas stuk gegaan, mijn complete geschiedenis en backup van al mijn foto’s en documenten was onbruikbaar geworden. Ik ben inmiddels heel wat jaren terug in Nederland en heb de schijf altijd in de kast bewaard, gezien de hoge kosten durfde ik er nooit naar te laten kijken. In de zomer van dit jaar heb ik hem toch maar eens naar een Nederlands recovery center gestuurd. Conclusie: 900 euro met data terug binnen 1 week, of 549 euro met data terug binnen 2-4 maanden. Exclusief 21% btw natuurlijk…Na een google search kwam ik uit bij DRS, ik heb de schijf per DHL opgestuurd op de dag dat ik deze van het Nederlandse bedrijf terugkreeg. Na enkele dagen kreeg ik al een vriendelijk en zeer positief berichtje, alle data kon gered worden! Ik kreeg meteen een file list waaruit ik kon kiezen waarbij ik uiteindelijk voor 316 euro alle voor mij belangrijkste data terug kon krijgen. Op maandag betaald, maandag avond kon ik al de eerste mappen downloaden via hun beveiligde systeem en ik ben vandaag (woensdag middag) bezig met de laatste mappen. Alles op een nieuwe externe schijf laten zetten en terugsturen was overigens ook een optie maar heb ik persoonlijk vanaf gezien ivm gemak. De reacties van DRS zijn snel en persoonlijk, geen automatisch gestuurde emails. Ik heb er geen seconde spijt van gehad, ik zie foto’s en filmpjes die ik al jaren niet meer heb gezien, waarvan ik had verwacht dat ik ze nooit weer terug zou zien. Ik ben ontzettend blij met DRS en kan hun klantvriendelijkheid, discretie, snelheid en vooral prijs aan iedereen aanraden. Top!"

Nick Priem, Dorst, NB

Onderzoeks
formulier
Algemene
Voorwaarden